Kamperen

Kies je voor kamperen op Ameland? Dan kies je voor Camping Roosdunen!

Het ultieme onthaasten begint. Je reist binnen 1 uur met de veerboot van Holwerd naar het dorp Nes om te kamperen op Ameland bij Camping Roosdunen. Of je nu te voet, met de fiets of auto reist, je bent binnen no time op onze camping.

Ben je te voet en heb je geen zin in fietsen? Geen probleem. De taxi brengt jou en je bagage direct naar Camping Roosdunen toe. Draag je je bagage op je rug en ga je voor een interessante wandeltocht (ca. 8 km) naar onze camping? Ook dat kan natuurlijk. Op Ameland is alles op fiets- en loopafstand en Camping Roosdunen te Ballum ligt mooi centraal tussen Nes en Hollum in.

Reis je toch liever met de fiets? De fietsverhuur zorgt dat je bij aankomst direct op je gereserveerde fiets stapt. Jouw bagage laat je achter bij de fietsverhuur. Zij bezorgen de bagage op onze camping.

Zoek je een camping op Ameland die laagdrempelig en toegankelijk is? Camping Roosdunen is dé uitvalsbasis om het eiland goed te leren kennen. Ruime kampeerplaatsen voor een betaalbare prijs in diverse categorieën.

Geen zin om te koken tijdens je vakantie? Diverse horeca liggen op loop- en fietsafstand van de camping. Zo is er een strandpaviljoen, snackbar, restaurant en hotel-restaurant waar je heerlijk kunt eten. De meeste horeca bezorgt het eten zelfs bij je tent!

Zorgeloos kamperen op Ameland is essentieel als je tot rust wilt komen, daarom is het prettig dat de huisarts en tandarts in Ballum voorhanden zijn, indien nodig.

Bij Camping Roosdunen kampeer je op Ameland op de manier die bij je past

Je kiest bij ons uit 3 categorieën kamperen, te weten: vrij kamperen, comfortabel kamperen en verzorgd kamperen.

Ben je een liefhebber van rust en natuur en wil je zo vrij mogelijk kamperen? Dan is kamperen in ons Duinveld echt iets voor jou. Je gaat terug naar de basis, low budget, het echte vakantiegevoel. Bovendien is het flexibel kamperen, je gaat en staat waar je wilt, dat versterkt het gevoel van vrijheid. Je hebt contact met de natuur en geniet van het buitenleven.

Gezelligheid, rust en comfort zijn de kernwoorden van de ruime kampeerplaatsen op ons comfortveld. Alles wat je nodig hebt om zorgeloos te kamperen is bij de hand. Je maakt een praatje met de buren als je daar zin in hebt. Ben je meer op jezelf, dan trek je jezelf heerlijk terug op je eigen plek, bijvoorbeeld met een goed boek. De kinderen, daar heb je geen omkijken naar, want die vermaken zich ondertussen prima in onze speeltuin, het openluchtzwembad, met ons recreatieteam of op het strand.

Krijg je het al warm bij de gedachte een tent op te moeten zetten? Heb je geen zin in al die extra bagage? Geen nood, want ook compleet verzorgd kamperen is één van de opties van Camping Roosdunen. Ontspannen kamperen onder het motto ‘niet inpakken, wel wegwezen’ kan met een compleet ingerichte tent op onze camping. Daarnaast breidt je de ingerichte tent naar wens uit met de extra huuropties. Alles geregeld? Relaxen maar!

Kamperen op Ameland is altijd een goed idee. Camping Roosdunen helpt je graag verder.

Bij kamperen denk je automatisch aan vakantie, maar kamperen is ook een optie bij bijzondere gelegenheden. Trouwen op het strand is bijvoorbeeld mogelijk bij het strandpaviljoen, vlakbij Camping Roosdunen. Hoe leuk en gezellig is het dan om met zijn allen te overnachten op onze strandcamping? Uiteraard zorgen wij voor een mooi, centraal plekje waar iedereen bij elkaar staat.

Fan van paarden? Of misschien wel van jouw eigen paard? Met je paard op vakantie op onze camping? Ja, dat kan! Ameland is een echt paardeneiland. Niet alleen gaan mensen met een hond op vakantie op onze camping, maar ook met hun paard. In de nabijgelegen manege verzorg je jouw paard, terwijl je heerlijk vertoeft in je tent op onze camping. Denk aan paardenwandelingen in de prachtige natuur en op het strand van het mooie Ameland. Daar kan toch niets tegenop?

Een leuke, originele schoolreis op Ameland? Wij verzorgen graag het verblijf voor leerlingen en leraar. Er zijn diverse mogelijkheden en wij werken samen met alle bedrijven op Ameland.

Jaarlijks worden op Ameland ook allerlei strandactiviteiten georganiseerd, zoals het beachvolleybaltoernooi en een heuse triatlon. Er is dan niets beter om aan het einde van de dag in je tent te rollen en te genieten van een welverdiende nachtrust.

Camping Roosdunen begrijpt dat kamperen op Ameland voor iedereen anders is.

Heb je vragen? Bel ons gerust voor meer informatie: wij staan voor je klaar!