Indiaas (afhaal)restaurant en snackcounter

 

In de snackcounter hebben we heerlijke patat, snacks en Indiase maaltijden. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken op de super-nova en de glijbaan genieten de ouders van een lekkere kop koffie met appelgebak of een heerlijke frisse mango lassi met een Indiaase snack! De snackcounter is hiermee de ideale plek voor een korte of lange pitstop. Altijd lekker!

Sonya en Jagdev zijn hun hele volwassen leven al werkzaam als ondernemers in de kledingbranche en hebben meerdere malen op de markten op Ameland en de campingmarkt gestaan. Beiden zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca en zijn zo vorigjaar in contact gekomen met de directie van Camping Roosdunen. Beide partijen hebben na een mooi en leerzaam 2021 alle vertrouwen in een goede en bestendige samenwerking verder.

Tijdens Paasdagen hebben Sonya en Jagdev alles klaar gemaakt voor een mooi seizoen 2024. U bent uiteraard van harte welkom om even gedag te zeggen en/of verder kennis te maken.  De snackcounterfaciliteiten aangevuld met de nodige Indiase snacks maken een bezoek meer dan waard. Daarnaast zullen ze u kennis laten maken met maaltijden uit de Indiase keuken. Kortom een nieuwe stijl met nieuwe smaken.

Voor informatie, bestellingen of reserveringen bel 06 - 84 36 60 61 

Alle weekeinden en schoolvakanties open. Voor actuele openingstijden klik op de link hieronder.

Klik hier voor de openingstijden.