Snackcounter

 

In de snackcounter hebben we heerlijke patat, snacks en plates. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken op de super-nova en de glijbaan genieten de ouders van een lekkere kop koffie met appelgebak! De snackcounter is hiermee de ideale plek voor een korte of lange pitstop. Altijd lekker!

Vanaf het paasweekend 2021 zal snackcounter de Wijde Blik worden gerund door het ondernemersechtpaar Sonya en Jagdev Singh.

Somya en Jagdev zijn hun hele volwassen leven al werkzaam als ondernemers in de kledingbranche en hebben meerdere malen op de markten op Ameland en de campingmarkt gestaan. Met name Sonya heeft echter ook de nodige ervaring in de horeca. Beiden zijn al enige tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca en zijn zo in contact gekomen  met de directie van Camping Roosdunen. Beide partijen hebben vertrouwen in een goede en bestendige samenwerking.

Na een jaar dicht te zijn geweest in verband met Corona is het opstarten weer begonnen. Tijdens de komende Paasdagen zullen Sonya en Jagdev aanwezig zijn om alles klaar te maken voor een mooi seizoen. U bent uiteraard van harte welkom om even kennis te maken.  Vanaf 9 april openen de deuren en zullen de de snackcounterfaciliteiten aangevuld worden met de nodige Indiase snacks. Daarnaast zullen ze u kennis laten maken met maaltijden uit de Indiase keuken. Kortom een nieuwe stijl met nieuwe smaken.

Voor informatie, bestellingen of reserveringen bel 06-84366061 (het nummer uit de folder is helaas buiten bedrijf)

Klik hier voor de openingstijden.