Canvas Lodges

65 euro per nacht, min 3 nachten.
 

Genieten van Ameland vanuit de basis.

Wij kunnen ons voorstellen dat kamperen in een tent niet het eerste is waar u aan denkt voor een korte vakantie met maximale ontspanning. Maar wij dagen u graag uit om het toch eens te proberen! De basis is simpel, een tent, een tafel, stoelen en een bed. Voor het sanitair maakt u gebruik van ons moderne openbare toiletgebouw. Voor de keuken maakt u gebruik van de meer dan 1.000 smaken die Horeca Ameland u te bieden heeft. En nog even over dat bed... die is uitgevoerd als waterbed. Dit om het slaapcomfort te verhogen. Huisdieren zijn in de Lodge niet toegestaan.

Inventaris

- waterbed 2 persoons (2x 1p dekbed)

- eettafel en stoelen

- zonzitjes op terras

- koelkast

- 4 mokken / 4 bordjes / 2 kommen

- Senseo koffiezetapparaat

- water koker

Ligging

- in groen natuurcampinggebied 

- terrassen op zuid/oosten

- bed op 1e etage 

- parkeerplaats auto circa 200 meter

- bij aankomst en vertrek, laden/lossen circa 25 meter

Waterbed

Een waterbed is het beste slaapsysteem dat u zich kunt wensen. Niet alleen vormt het matras zich exact naar uw lichaam, en biedt het dus de beste ondersteuning, maar ook doormiddel van temperatuur regulatie ontstaat er een constante bed temperatuur. In de zomer slaapt u heerlijk koel, in de winter behaaglijk warm.

Waterbedden zijn tegenwoordig even energiezuinig als de meest zuinige koelkast. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge energierverbruik. 

Ervaringen en tips van andere gasten over deze accommodatie