Klik op deze dia voor een vergroting (totaal 4 dia's)
Klik op deze dia voor een vergroting (totaal 4 dia's)
Klik op deze dia voor een vergroting (totaal 4 dia's)

Camping Roosdunen

 

Met zoveel ruimte, kan er héél véél met 1,5 meter afstand op Camping Roosdunen!

Wie Camping Roosdunen kent, weet het. Met onze ruime kampeerplaatsen, moderne chalets en onze ligging vlakbij het dorp Ballum, is Camping Roosdunen dé ideale vakantieplek voor natuurbelevers, strandliefhebbers en actieve vakantiegangers. En dat is ook dit jaar zo!

Er zijn wel een paar dingen anders geregeld om uw verblijf leuk te houden en uw gezondheid niet te schaden. Zo houden we ook op Camping Roosdunen de 1,5 meter samenleving aan. We houden afstand, geven elkaar de ruimte en hebben daar onze faciliteiten en dienstverlening op aangepast. Verblijf is uitsluitend met reservering mogelijk.

Team Camping Roosdunen

 

Het hele jaar kun je op onze gezellige familiecamping terecht voor vakantie of een paar dagen weg!

Camping Roosdunen heeft mooi gelegen kampeerplaatsen, moderne verhuurchalets en compleet ingerichte tenten. Op deze website geven we een overzicht van de vele faciliteiten en kun je eenvoudig een chalet of kampeerplaats boeken.

Mocht je er even niet uitkomen bel ons dan gerust. We helpen je graag.

Tot ziens op Ameland!

Team Roosdunen

VACATURES


Er is van alles te beleven!

Alle gasten hebben vrij toegang tot openluchtzwembad De Schalken!
Daarnaast biedt Camping Roosdunen je vele faciliteiten zoals: een midgetgolfbaan, twee tennisbanen, trampolines, een gloednieuwe speeltuin, een minimarkt met iedere ochtend verse broodjes, een snackcounter, een gezellige bar, een recreatieteam in de schoolvakanties en nog veel meer!